
Po delším pátrání jsem konečně objevil biofarmu dle mých představ. Na farmě v Rampuších v podhůří Orlických hor chová pan Smolka bezrohé masité plemeno menšího vzrůstu se skotským původem - Galloway.
Maso z mladých býčků nechává po porážce 14 dní vyzrát (tzv. suché zrání) a poté jej po celých jatečních polovinách distribuuje. Vyzrálé maso má tu výhodu, že lze po jednotlivých dílech popř. porcích zavakuovat a při teplotě do 2°C dále uchovávat. V průběhu následujících dvou týdnů, tak u nás budete moci v jednotlivých jídlech toto maso ochutnávat a pokud budou Vaše ohlasy dobré, zařadíme jej do naší stálé nabídky. Zde najdete nabídku steaků, kterou jsme pro Vás připravili.
Ke steakům můžete ochutnat nové pivo 1. selského pivovárku Svatý Mořic, které bylo exluzivně připraveno pro Farnost sv. Mořice a pro naši restauraci.
Těším se na Vaši návštěvu. Filip Janda, majitel a šéfkuchař