Páteční večer s čerstvými rybami

Páteční večer s čerstvými rybami

Každý pátek (mimo dny zvěřinových, zabíjačkových a jiných specialit) pro Vás připravujeme nabídku pokrmů z čerstvých ryb. Na poslední lednový pátek jsme pro Vás připravili:

  • Cípal evropský (cca 250 g) s bylinkami podávaný s míchaným zeleninovým salátem a křupavou bagetou

  • Filet z mořského vlka (150 g) podávaný na krémovém šafránovém risottu

  • Pečený siven americký (cca 250 g) podávaný se šťouchanými bramborami s čerstvým fenyklem a citrónovou šťávou
  • Gastrowiki:
    Cípal evropský – má bílé lahodné maso, po odstranění páteře již žádné další kosti nenajdete
    Mořský vlk – má bílé, velmi jemné a aromatické maso, které obsahuje velké množství selenu, hořčíku, fosforu a vitamínu B6.
    Siven americký - sladkovodní ryba s jemným masem připomínající v chuti lososa

    Těšíme se na Vás!
    šéfkuchař Filip Janda a vždy usměvavá servírka Mája Rýdlová

    Zpět na aktuality

    Porcování a grilování celého tuňáka

    Na pátek 10. ledna 2014 jsme pro vás ve spolupráci se společností Makro, připravili výjimečnou akci - porcování a grilování celého tuňáka.

    Více info

    Jedinečná degustace piv ze všech kroměřížských minipivovarů!

    3 kroměřížské minipivovary - 3 nefiltrované světlé jedenáctky - 1 restaurace - 1 výčep - 1 výčepní
    = pátek 1/11 od 19:00 Radniční sklípek!

    Více info