Květnové svátky

Vážení zákazníci, vzhledem k prodlouženým víkendům od 1. resp. 8. května, bude ve dnech 30. 4., 1. 5., 7. 5. a 8. 5. prodloužena naše provozní doba do 23:00 hodin. Ve dnech 1.,2. 5. a 8.,9. 5. vaříme dle víkendové polední nabídky a obědy nerozvážíme.


Dny hovězích specialit 3. - 6. 3.

Dny hovězích specialit 3. - 6. 3.

Máte rádi hovězí maso? Láká Vás ochutnat 6 týdnů vyzrálou surovinu z lokální biofarmy? Tak to jsme na stejné vlně...


Proč vyzrálé maso? U hovězího masa je zrání velice důležité, dochází při něm ke složitým chemickým procesům a po porážce ztuhlá svalovina křehne. Maso však ztrácí na váze a je tudíž dražší. Většina tuzemských producentů tak prodává maso nevyzrálé téměř okamžitě po porážce.
Proč biofarma Rudimov? Jsme lehce skeptčtí k biu a tak jsme se do krásné přírody Bílých Karpat jeli podívat. Býčci se celoročně pasou, zpracováni jsou v nové bourárně a lidé zde svou prací žijí.
A jelikož si tu dobrotu nemůžeme nechat sami pro sebe, tak Vám dáme něco ochutnat.
Na čtvrtek pečeme zadní kližku a vysoký roštěnec na kosti, v pátek kližku vystřídají žebra a všechny dny budete moci ochutnat steaky z nízkého roštěnce, květové špičky nebo z vrhního šálu a to i v menších degustačních porcích.

Zpět na aktuality

Tip na dárek

Pozvěte své přátele tam, kde to máte rádi. Připravili jsme pro Vás novou edici dárkových poukazů...

Více info

Nový podzimní jídelní lístek

Po uběhaném létě zavál do naší restaurace svěží podzimní vítr. Připravili jsme nové podzimní menu a jak se nám povedlo to přiďte posoudit sami.

Více info